Welkom bij ons in de praktijk!

Zoals u heeft vernomen van tandarts F. Hanff delen wij u hier ook met plezier mee dat tandarts F. Hanff per februari 2023 deel zal uitmaken van Tandartspraktijk Kerstholt. In onze centraal gelegen praktijk in Delft zal hij hier verder werken als uw tandarts. Voor u als patient verandert er dus niet veel; enkel de locatie waar u bij uw tandarts F. Hanff komt. Wij willen hierbij ons en onze praktijk graag aan uw voorstellen.


Tandartspraktijk Kerstholt bestaat al ruim 35 jaar. Het is een moderne praktijk, waar kundige specialisten hun vak uitvoeren met geavanceerde apparatuur in een stijlvolle ambiance. Dit gepaard met korte wachttijden en grote patiëntvriendelijkheid.

Wij zijn een tandarts-echtpaar dat met veel plezier en toewijding werkzaam is in onze praktijk. U wordt ontvangen in een ontspannen en huiselijke sfeer. Wij willen onze patiënten een vast gezicht bieden voor de komende 30 jaar zoals uw gewend bent van uw eigen tandarts. 
Wij voeren reguliere en specialistische tandheelkundige behandelingen uit. Hieronder vallen onder andere wortelkanaalbehandelingen, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothese-werk, en implantologie. Tevens hebben wij een ervaren mondhygiënist in ons team. 

Onderaan deze brief staan wat praktische gegevens over onze praktijk. Op onze website is tevens veel informatie te vinden. Bij vragen kunt u ons ook altijd bellen/mailen. 
Samen met tandarts F. Hanff willen wij de zorg over uw gebit continueren. Wij danken hem voor zijn vertrouwen in ons en kijken er naar uit om kennis met u te maken.


Met vriendelijke groet,

Tandarts H. Hassan en mijn echtgenote tandarts K. Raouf 


Praktijklocatie

Tandartspraktijk Kerstholt is met een gele pijl aangegeven in de afbeelding hierboven. Er is een ruim aanbod aan parkeergelegenheid vlak tegenover de praktijk, in de Prinsenhofgarage. De in- en uitgang van de parkeergarage is direct tegenover de praktijk. Op het plaatje hierboven is dit met een rode pijl aangegeven. Met het openbaar vervoer is de praktijk tevens zeer goed te bereiken. Tram 1, tram 19 en buslijnen 37 en 120 stoppen tegenover de praktijk, halte Prinsenhof. Op het plaatje hierboven met de groene pijl aangegeven. Als u met de fiets komt kunt u deze voor de praktijk in onze fietsenrek zetten. Lopend bevindt onze praktijk zich op 2 minuten loopafstand van het centraal station in Delft.


Praktijkgegevens

Adres:

Spoorsingel 55

2613 BH Delft

Telefoonnummer: 015-212 16 79

Email: info@tandartspraktijkkerstholt.nl
Website: www.tandartspraktijkkerstholt.nl


Buiten werktijden zijn wij telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op: 06-29 266 105