Wat doen wij

Het is belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt bij de tandarts. Onze tandartsen zijn zeer ervaren in kindertandheelkunde. Wij weten kinderen op hun gemak te stellen waardoor een tandarts bezoek niet eng of spannend hoeft te zijn, maar zelfs leuk. Met plezier begeleiden wij kinderen en ouders op weg naar een goede mondgezondheid. Om dit mogelijk te maken werken we samen met basisscholen in Delft en maken we de stap voor uw kind om de tandarts te zien kleiner.

  1. Wij komen 2x in een schooljaar tijdens schooltijd langs op de basisschool en voeren hier de tandartscontrole uit. Tevens krijgt uw kind voorlichting over mondverzorging, voeding, poetsles en na afloop een cadeautasje met onder andere een tandenborstel en tandpasta. Deelnemende kinderen krijgen bij ons gratis volledige gebitsverzorging. Tevens letten de tandartsen op verkeerde gewoontes zoals duimzuigen, mondademhaling, afwijkende tongfuncties, e.d.
  2. Als er behandelingen nodig blijken te zijn (zoals het vullen van een gaatje, repareren van een afgebroken tand, extra mondhygiëne bezoek etc.) nemen we contact op met de ouders/begeleiders om eventueel bij ons op locatie te behandelen en hiervoor een afspraak te maken. Ook deze tandartsbehandelingen zijn gratis bij ons.

Geen kosten

De tandartskosten voor kinderen tot de leeftijd van 18 jaar worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor deze kosten geldt geen eigen risico. Uw kind krijgt bij ons dus volledig gratis mondzorg.

Welkom vanaf het eerste tandje

Vanaf het doorbreken van de eerste tand is het verstandig om met je kind twee keer per jaar naar de tandarts te gaan. Op deze leeftijd zijn de tandjes nog gaaf. Wij laten kinderen graag op een spelenderwijs kennis laten maken met de tandarts. Ouders kunnen uiteraard bij de behandeling aanwezig zijn. U bent dus van harte welkom!


Nieuwe patiënt

Klik hier om je via onze site aan te melden. Indien uw kind bij een van de aangesloten basisscholen zit vermeld dan in de opmerkingen de naam van de basisschool van uw kind. Aanmelden kan ook telefonisch of in onze praktijk. Kinderen van de aangesloten basisscholen krijgen van ons ook een aanmeldformulier mee.

Benieuwd wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.