Cosmetische Tandarts in Delft

Een gezond & stralend gebit

Bij Tandartspraktijk Kerstholt in Delft geldt dat wij er alles aan doen om uw gebit stralend en gezond te houden. Precies zoals u dat voor ogen heeft. Voor mensen die toch niet helemaal tevreden zijn met hoe het gebit er esthetisch uitziet kan een bezoek aan onze cosmetische tandarts uitkomst bieden.

Denk hierbij aan…

• donkergrijze vullingen vervangen door witte vullingen
• beschadigingen/oneffenheden onzichtbaar maken met facings
   (dunne schildjes van composiet of porselein die op tanden worden geplaatst)
• tanden weer stralend wit maken door middel van bleken
• lege plekken vervangen door een kroonbrug of implantaat

Voor een esthetisch prachtig resultaat

Al onze cosmetische tandartsen zijn opgeleid binnen de esthetische tandheelkunde. Zo kan vanuit professioneel oogpunt aan iedereen die dat wenst een stralende glimlach worden gegeven. Onze tandartsen zijn proactief als het gaat om het geven van passende adviezen, ook op cosmetisch gebied. Dus of u nu droomt van een prachtig wit gebit, het opvullen van spleetjes in uw tanden of rechte tanden wilt met behulp van facings, onze tandartsen zorgen altijd voor een esthetisch prachtig resultaat!

Uitblinken in cosmetische behandelingen

Voor alle cosmetische veranderingen aan uw gebit kunt u bij ons terecht. Voor het maken van een afspraak of wanneer u persoonlijk advies wilt van onze cosmetische tandarts kunt u zich aanmelden bij het inschrijfformulier. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via 015-2121679.