Op loopafstand van het centraal station van Delft en dichtbij de TU Delft bevindt zich onze tandartspraktijk. Tandartspraktijk Kerstholt bestaat al 35 jaar. Het is een modern centrum, waar kundige specialisten hun vak uitvoeren met geavanceerde apparatuur in een stijlvolle ambiance. Dit gepaard met korte wachttijden en grote patiëntvriendelijkheid. De praktijk is goed bereikbaar met het OV. Tevens is er genoeg parkeermogelijkheid in de Prinsenhofgarage.

Wij voeren reguliere en specialistische tandheelkundige behandelingen uit. Tevens zijn wij ervaren met het behandelen van angstige patiënten en kinderen. Onze doel is het zo comfortabel mogelijk maken van uw tandartsafspraak. 

Waarom kiezen patienten ons?

Persoonlijke aandacht en zorg op maat staan centraal binnen ons team. U bent in onze praktijk in goede handen. Onze ervaren en deskundige tandartsen, mondhygiëniste, preventie-assistenten, tandartsassistenten en office manager werken met plezier samen in een geoefend team. Hierdoor kunnen wij, samen met u, zorgen voor uw mondgezondheid.

Wij zijn een goed opgeleid team dat aan continue bijscholing doet en de nieuwste technieken gebruikt. Wij streven naar korte wachttijden en optimale patiënt-tevredenheid.